Over ons

VDWWORKS. Executive Search is een kleinschalig en persoonlijk bureau.

Wie is VDWWORKS.

Onze persoonlijke aanpak, duidelijke werkwijze en netwerk maken ons succesvol in wat we doen.

Search, selectie, presentatie en begeleiding is in handen van één persoon, waardoor geen ruis in het traject ontstaat en er snel wordt geschakeld met opdrachtgevers en kandidaten. We hebben geen ‘one size fits all’ proces, maar leveren juist maatwerk. Iedere behoefte van opdrachtgever en kandidaat is anders. We zijn goed in wat we doen door onze effectieve en adaptieve manier van werken.

Hoe succesvol wij zijn hangt af van de samenwerking met jou. Hier staan we graag bij de start van een proces uitgebreid bij stil.

'Wij gaan voor de juiste match!'

Wij gaan niet voor de snelle match, maar voor de juíste match. Kwaliteit is veel meer waard dan snel een positie invullen.

We vinden oprechte interesse in de persoon belangrijk. Een proces wordt hierdoor leuker, inhoudelijker én bovenal beter.

 

Ingeborg van der Willigen

Met veel ambitie en lef ben ik in 2020 met VDWWORKS. Executive Search gestart. Niet de makkelijkste tijd om voor mezelf te beginnen, maar met veel vertrouwen om de verbinding tussen opdrachtgever en kandidaat aan te gaan.

Na jarenlang bij verschillende bedrijven binnen project- en accountmanagementfuncties te hebben gewerkt ben ik in 2015 bij toeval in het recruitmentvak gerold, waarmee ik mijn passie heb gevonden.

Ik ben eerlijk, doortastend, meedenkend, direct en niet bang voor de spreekwoordelijke ‘speld in een hooiberg’.

Zie LinkedIn voor meer informatie over mij.

Frans van der Willigen

Na ruim 15 jaar te hebben gewerkt bij verschillende commerciële bedrijven binnen de FMCG branche in voornamelijk salesrollen, wilde ik graag meer met mensen werken.

Door meerdere jaren over de schouder van Ingeborg mee te kijken, heb ik gezien hoe gaaf het is om mensen een nieuwe impuls te geven in hun zakelijke maar soms ook persoonlijke leven.

Omdat VDWWORKS. Executive Search zo succesvol is, kon Ingeborg begin 2022 wel een extra kracht gebruiken. Die kans heb ik met beide handen aangegrepen en ik geniet er nog steeds elke dag van!

Ik ben empathisch, open, positief, luister actief naar je (verbaal/non verbaal) en heb de sales drive, waarmee ik elke rol succesvol wil invullen.

Zie LinkedIn voor meer informatie over mij.

Contactformulier

  Wij helpen jou om je doelen te bereiken. Met gezamenlijk meer dan 30 jaar ervaring, weten we wat werkt.

  Haal het beste uit jezelf en je team

  Training & Coaching

  De perfecte match voor uw team

  Executive Search

  Een tijdelijke kracht in sales

  Interim Search
  Bekijk onze andere diensten